Voor ICT partners

Discover what fonzer can do for you

Breid je productenportefeuille uit en maak je klanten blij met ons gemakkelijk te beheren telefoonsysteem.

Plug & call

Connect your customers with ease

Fonzer zit boordevol innovatieve functies die je helpen om een op maat gemaakte oplossing te leveren.
Dankzij onze gebruiksvriendelijke interface kunnen jouw klanten in een mum van tijd aan de slag, terwijl wij voor het platform zorgen.

support

Supercharge your business

Als vertrouwde partner begrijp je perfect de IT eisen van je klant: infrastructuur, diensten, software, hardware, enz.

From IT to ICT

De kracht van het Fonzer team is je met raad en daad te ondersteunen bij het begrijpen van de telefonie behoeften van je klant, ze te vertalen naar een interessant voorstel en het vervolgens om te zetten in zijn ‘most lovable’ bedrijfstelefoonsysteem. Of het nu gaat om complexe belplannen, boomstructuren of wachtrijen of zelfs een hypermodern platform voor klanteninteractie, we staan steeds klaar voor al je vragen en uitdagingen!

Plug & play

FASTER GO-TO-MARKET WITH AUTO-PROVISIONING

SIP-apparaten en Fonzer gaan hand in hand. Bestelde hardware kan vooraf worden ingesteld op het Fonzer platform, waardoor een on-site configuratie overbodig wordt. Dit stelt je in staat om de toestellen dropship naar de klant te sturen, wat een echte tijdsbesparing kan zijn.
De eindgebruiker hoeft het toestel alleen maar aan te sluiten om toegang te krijgen tot alle vooraf geconfigureerde functionaliteiten.

Multi-tenant architecture

Separate environments in one platform

Dankzij de multitenant-architectuur kunnen onze partners al hun klanten en eindgebruikers beheren met slechts één enkel cloudcommunicatie-platform. Elke tier heeft zijn eigen veiligheidsmaatregelen en real-time rating engine.

Multi-tenant architecture

MyFonzer

Administration & reporting

Op myfonzer.com kun je gemakkelijk door de call detail records (CDR) bladeren, in wachtrij statistieken duiken of je facturen raadplegen. Maak een API integratie met je CRM/ERP en volg alle communicatie met Fonzer op.

Als Fonzer Partner krijg je daarbovenop toegang tot je eigen klantenportfolio met een 360° client view zoals de contacten, gebruikers, producten, gesprekskosten, offertes, facturen, de porteringsstatus en de configuratie van het Fonzie bedrijfstelefoonboek.

Questions?

Questions?

Wil je meer weten over wat Fonzer voor jou kan betekenen? Neem gerust contact met ons op via +32 2 580 50 50 of klik op de GET IN TOUCH knop.